Aerodrom u Americi sa simbolima masona i iluminata ima mural koji je 1994. godine najavio epidemiju.

Priče o korona-zavjeri sada su pojačane nevjerojatnim prizorom iz Denvera, a mural sa aerodroma u ovom gradu podgrijao je zakulisne teorije do usijanja! Da li su planirali koronu? Pitanje je koje postavi sebi svaki putnik auerodroma u Denveru kada prođe pored čuvenog murala umjetnika Lea Tangume. Aerodrom u Denveru je desetljećima tema raznih teoretičara zavjera, jer je od velikog renoviranja neprestano izazivao pažnju kontroverznim umjetničkim djelima.

Posle skulpture Plavog mustanga govorkalo se da se u podrumu aerodroma svašta krije, jer je izgrađen na zemlji Indijanaca. Mural sa decom koja nose masle naslikan je 1994. godine! Međutim, nedavno se netko sjetio da ovaj aerodorm krase brojni murali među kojima je i jedan na kojem su prikazana djeca raznih naroda. Mural ne bi bi zanimljiv da svako dijete na licu ne nosi masku, kakve danas nosimo „braneći se od zaraze“. Ovaj mural je naslikan 1994. godine! Tada, definitivno, maske nikog nisu zanimale osim kirurga i teško je objašnjivo šta one predstavljaju u viziji umjetnika Lea Tangume.

Podzemni tunel

U podrumu aerodroma nalazi se tunel koji ga spaja sa planinama u kojima se krije vojni aerodrom. Tu se, navodno, nalazi i predsjednički bunker u slučaju apokalipse. Mural sa maskama do veljače (februara) ove godine nitko nije primjećivao, jer je u oči padala još strašnija slika na kojoj su prikazani uništeni gradovi, rat i apokalipsa kakvu nitko normalan ne želi vidjeti prije ulaska u avion. Taj mural sa vatrom, razaranjem i nesrećom je dio trilogije “Mir i harmonija sa prirodom” čiji je cilj da navodno osvijesti ljude u ekološkom smislu. Pošto je mural sa djecom koja nose maske brzo stigao do medija odmah je demantirano i objašnjeno da je riječ o slici filipinskog umetnika CJ Trinidada koja ju je naslikao kao dio serijala “Makskomunikacija” sa ciljem da se sakupi novac za učitelje Filipinima. Trinidad kaže da je slika završena u veljači (februaru) ove godine.

Na pločicama u holu je i simbol opasne zaraze “australijskog antigena”.

Međutim, tu nije kraj zavjerama na denverskom aerodromu, jer na pločicama aerodromske hale piše “Ag Au” za koje mnogi pretpostavljaju da označavaju elemente zlato i srebro, pošto je ovaj kraj bio poznat po “zlatnoj groznici”. Teoretičari zavjera tvrde da je to skraćenica za virus poznatiji pod imenom “australijski antigen” koji može zbrisati ljudsku rasu i opasniji je nego korona.

Ovaj aerodrom je, inače, prepun simbola iluminata i svi se i danas čude zašto su koristili toliko direktnih asocijacija NWO koje direktno ukazuju na Novi svjetski poredak. Zbog toga mnogi misle da će ovaj aerodrom biti svjetsko sjedište kada ova organizacija preuzme vlast.

Uprava aerodroma je prošle godine počela nove radove, a u želji da demantira sve teorije zavjere postavili su postere sa vanzemaljcima i natpisima “Mi znamo nešto”. Posjetioce je zabavljala skulptura gorgolja koji govori.

Međutim, ništa ne može promijeniti činjenicu da je ovdje pista izgrađena u obliku svastike, kao i da je aerodrom završen sa 18 mjeseci kašnjenja i prekoračio je budžet za dvije milijarde dolara!

Pista je u obliku svastike, a znaci masona na ulazu.

Izvor: https://www.alo.rs/razbibriga/bizzar/naslikan-je-na-aerodromu-1994-godine-odmah-cete-shvatiti-sta-je-u-pitanju-foto/324354/vest