Rak dojke je veoma često zloćudno oboljenje koje se najčešće javlja kod žena. Uopće gledano ovo oboljenje je također i jedno od najčešćih oboljenja koje se javlja kod žena. Prema nekim statistikama došlo se do podatka da tijekom života gotovo svaka četvrta žena ima problem sa ovom vrstom bolesti. S obzirom da danas imamo velika znanja iz područja prirodne medicine ovaj problem možemo uspješno liječiti i izliječiti bez obzira na stadij u kome se bolest nalazi.

Klasifikacija karcinoma dojke

Prema klasičnoj medicini rak dojke može se klasificirati u dvije osnovne grupe na osnovu mikroskopske građe. Prva grupa je ona koju nazivamo „karcinom dojke in situ“ i u nju spadaju one promjene i abnormalni rast stanica koji se odvijaju u mliječnim kanalićima; Ovakvi tumori prema istraživanjima klasične medicine ne mogu metastazirati u okolna tkiva i ne mogu prijeći u okolne organe, ali često se događa da oni sami prerastu u drugu grupu invazivnog karcinoma koji itekako može metastazirati.

Drugu grupu čini kao što smo već spomenuli invazivna vrsta karcinoma dojke, koji se može širiti iz mliječnih kanalića u okolno tkivo dojke. Osim toga stanice invazivnog karcinoma mogu se otkačiti od svog epicentra i putem krvi i limfe otići u neki drugi dio tijela i na taj način stvoriti nove probleme. Mjesta na kojima se uglavnom javljaju metastaze ove vrste karcinoma su limfni čvorovi pazuha i sredogruđa, pluća, jetra, kosti i mozak.

Uzrok karcinoma dojke

Uzrok karcinoma dojke u javnim krugovima se najčešće vodi kao nepoznat, ali također postoje i špekulacije da se radi o virusima, genetici, zračenjima i slično. Međutim, osnovni uzrok bolesti se zaobilazi u širokom luku. Zašto? Zato što kada bi široke narodne mase znale za uzrok karcinoma dojke, mnoge žene bi se liječile bez kemoterapije, citostatika, zračenja, a to nije „mnogo interesantno, niti korisno“ za globalne monopoliste na polju „zdravstvene zaštite“.

Iz toga razloga znamo da ovaj članak neće izaći u mafijaškim novinama ili biti objavljen kao udarna vijest na nekoj od lokalnih ili regionalnih televizija… Jer bi onda veliki broj žena pohrlio da se liječi sa onim metodama i lijekovima od kojih službeno „nema puno koristi“ – sokovima, toplom i hladnom vodom, ljekovitim biljem, oblogama, masažama, vježbama… Ako vam ovo nije najjasnije, postavit ćemo vam samo jedno pitanje: Da li ste znali da je bijeli luk koji možete ubrati u vašoj bašti i koji vas ne košta ništa, predstavlja jedan od najjačih antikacerogena u prirodi? Naravno, sintetički antikacerogeni ne mogu se uspoređivati sa ovim moćnim oružjem prirode i predstavljaju „lijek“ koji je daleko manje efikasan u suzbijanju karcinoma, ali i daleko štetniji po organizam, jer imaju sijaset kontraindikacija za razliku od biljčice iz vaše bašte – bijelog luka tj češnjaka.

Greške prilikom liječenja prirodnim putem i kompromitacija prirodne medicine

Najčešća greška koju žene prave prilikom lečenja karcinoma tj. raka je upotreba određene metode (ljekovita biljka, hidroterapija i sl..) pojedinačno u sprezi sa daljim prakticiranjem već postojećih loših životnih navika. Dakle šta se događa – oboljeli čovjek radi samo jednu od metoda prirodnog liječenja, npr uzima ljekovito bilje ili radi hidroterapiju, a sa druge strane nastavlja sa lošim životnim navikama (cigarete, stres..). Ukoliko oboljei čovjek radi na sebi ovako djelomično – rezultati prirodnog liječenja ne da će izostati, nego je vrlo vjerovatno da se situacija i pogorša.

Primjer: Ukoliko radite hidroterapiju (naizmjenične tople i hladne tuševe) i pušite cigarete imat ćete samo više štete nego koristi, jer će kancerogene i ostale štetne tvari zbog poboljšanja cirkulacije brže dospjeti i u najmanju poru vašeg organizma. Tako ste na ovaj način uspjeli da sebi napravite još veći problem.

Najviše oboljelih žena se „liječi“ upravo na ovaj način – pogrešno, i stoga rezultati izostaju bez izuzetka i nanosi se ogromna šteta prirodnom načinu liječenja. Širi se glas o „mlakim metodama“ liječenja prirodne medicine i zatvaraju vrata ozdravljenja pred mnogim ženama i djevojkama, koje u zadnje vrijeme prečesto pate i umiru od ove strašne bolesti.

Za liječenje raka dojke pored CJELOKUPNOG ORGANIZIRANOG PROGRAMA PRIRODNOG LIJEČENJA (zdrav život, hidroterapija, masaže, tinkture od lekovitog bilja, pravilan odmor, post na cjeđenim sokovima…) liječnici prirodne medicine koriste KAŠNE OBLOGE od bijelog luka i ostalih ljekovitih biljaka. Bijeli luk se pokazao kao RAZARAČ RAKA. U težim slučajevima je koristio i ljutu papriku za zaustavljanje krvarenja.

Ova kombinacija prodire kroz kožu i RAZARA TUMORE koji se nalaze u unutrašnjosti dojke. Tumori u dojci se smanjuju i povlače, a krvni sustav ih izbacuje iz organizma. Oni tumori koji se nalaze na povrsini dojke počinju krvariti i otpadati od zdravog tkiva. Iz tog razloga u ovom slučaju se koristi i ljuta paprika (ili tinktura CIRKULACIJA) radi zaustavljanja krvarenja.

Odnos učestalosti tumora koji izbijaju na površinu dojke i onih koji se razvijaju u dojci je otprilike 50:50 prema procjenama liječnika. Otprilike polovina njih ide kroz sustav, a druga polovina ne može. Bez obzira na to naš liječnik uvijek koristi iste kašne obloge. Ono što u ovom slučaju radite u cilju liječenja jednostavno stimulira organizam i protok krvi na bilo koji način koji je tada moguć.

Pored ovoga vrlo je važno naglasiti da je neophodno da se žena bavi FIZIČKOM AKTIVNOŠĆU (jedna od onih koje svaki ozbiljan liječnik prirodne medicine preporučuje je plivanje, alternativa plivanju su rotacijske vježbe ruku – jer se tada posebno stimulira rad limfnih kanala dojke), da radi JAKE MASAŽE (da osjetite bol ako treba) radi poticanja cirkulacije, toplo-hladno tuširanje, da vrši DETOKSIKACIJU ORGANIZMA putem biljnih tinktura i nosi prostran pamučni grudnjak ili da ga izbaci iz upotrebe.

Kada će nastupiti izlječenje ovisi o osobi jer su rezultati ove procedure dramatično balansirani i izjednačeni i reflektiraju se samo od količine vremena koje netko odlučiti posvetiti tome. Jednostavnije rečeno, ako radite 18-satni program, ako se pridržavate svih pravila iz CJELOKUPNOG ORGANIZIRANOG PROGRAMA LIJEČENJA, možete očekivati ono što će konvencionalni doktori nazvati ČUDOM!

naš liječnik kaže:

„JA KADA LIJEČIM SVOJE PACIJENTE UVIJEK OČEKUJEM ČUDO!“

KAKO UZROKOVATI REGENERACIJU DOJKE?


Glavna stvar je u tome da se vodi zdrav način života i da se nastavi
sa brigom o dojkama. Drugim riječima, iste ljekovite biljke imaju isto djelovanje nad njima kada je tumor prisutan, a drugačije kada nije. Ljekovito bilje koje se nanosi izvlači tumor i odstranjuje ga iz tela. Ali, kada nema tumora, one ne čine ništa. To je jedno od onih izvanrednih djelovanja biljaka. Isto to ljekovito bilje, kada se tumor naprasno odstrani, neće više imati isto djelovanje. I onda, samo nastavite ga koristiti dok ne budete 100% sigurni da je sve nestalo i ozdravilo. Nakon toga, i dalje nastavljate sa masažom i sa hidroterapijom, što naravno, dovodi krv i čini da se tkivo obnavlja. ISTI PROGRAM KOJI UNIŠTAVA I ODSTRANJUJE TUMOR LIJEČI I OBNAVLJA DOJKE. Pored ovoga kao veoma korisne biljke prilikom zaliječenja rana i regeneracije tkiva pokazale su se obloge od gaveza, brijesta i aloe vere. A nešto novo i jako snažno za istu svrhu je biljna formula ULJE ZA OBNOVU DUBOKOG TKIVA koja se sastoji od eteričnog ulja zimzelena, ljute paprike, korijena gaveza, kristala mentola, đumbira, nevena. Ona dramatično povećava brzinu cijelog procesa izlječenja jer potiče dovođenje krvi u taj dio tijela radi ubrzane potpune regeneracije.

ZAKLJUČAK: Ukoliko dozvolite sebi da vam konvencionalni doktori izvrše odsjecanje dojke, a nastavite živjeti nezdravim načinom života, naći ćete se u još težoj situaciji jer sa odstranjivanjem tkiva, ne samo da ćete izgubiti dio svoga tijela i ljepotu svojih grudi, nego i dio limfnih kanala koji predstavljaju kanalizacijski sustav našeg tijela, odnosno tkivo koje se nalazi u blizini neće moci pravilno da se pročišćava i stoga vam prijeti još veća opasnost od novog oboljenja koje nećete moći izliječiti prirodnim putem.


Za više informacija i za narudžbu izrade programa prirodnog liječenja, možete nam se javiti OVDJE: https://organizacijaobranezdravlja.com/kontakt/.

VIŠE INFORMACIJA O SAVJETOVANJU I IZRADI PROGRAMA PRIRODNOG LIJEČENJA

SAVJETOVANJE O PRIRODNOM LIJEČENJU, UVODNI RAZGOVORI, PSIHOTERAPIJA TE  PRILAGODBA PREPORUKA, PROGRAMA I SMJERNICA

Savjetovalište i liječilište je namijenjeno/prilagođeno svima kojima je potreban neki oblik zdravstvene ili psihološke pomoći, savjeta ili podrške. Ono je namijenjeno svima koji su u potrazi za određenim odgovorima ili jednostavno žele bolju kvalitetu zdravstvenog stanja, međuljudskih odnosa i života općenito.

Savjetovanje ne daje instant rješenja, nego da bi savjetodavni odnos bio uspješan klijent treba željeti promjenu i biti aktivni sudionik procesa.

Što je potrebno za savjetovanje?

Preduvjet uspjeha su motivacija i dobrovoljnost klijenta te otvorenost za promjenu. U savjetodavnom procesu čovjek uči o sebi, upoznaje se sa osnovnim principima zdravog života, tehnikama normalnog prirodnog liječenja u skladu sa zdravim umom, bolje se upoznaje, dobiva informacije o ostalim za njega najvažnijim zakonitostima ljudskog funkcioniranja i spoznaje da nije jedina osoba s određenim problemom nego da postoje i drugi ljudi koje muče slični problemi koji su uspješno riješili svoje probleme posvećenim sudjelovanjem u procesu izlječenja i uz pomoć ljekovitog bilja.

Obratite se s povjerenjem!

Diskrecija i povjerljivost podataka su zajamčeni, što je sastavni i ključni dio savjetodavnog odnosa. U radu poštujemo najviše strukovne etičke norme. Ako mislite da je savjetovanje nešto što odgovara vašim potrebama slobodno se obratite za dogovor termina.  

Dogovorite termin

Slobodno nazovite za dogovor termina za savjetovanje: 
 095 / 91 92 134 (+38595 91 92 134)   ;   091 / 602 0483 (+38591 602 0483).

Zdravstvena i psihološka pomoć preko interneta:   organizacijaobrane@gmail.com

Ukoliko čovjek želi kvalitetno provesti program prirodnog liječenja svog zdravstvenog ili psihičkog problema, potrebno je da se uspostavi konkretna komunikacija između savjetnika/liječnika/terapeuta i samog pacijenta. Termini razgovora dogovaraju se unaprijed – putem mobilnog/telefonskog poziva, poruka i ostalih medija navedenih u kontakt informacijama (Viber, WhatsApp, email adresa…).

Specijalizirano medicinsko postrojenje Organizacije Obrane Zdravlja je za svoje pacijente pripremilo inovativnu zdravstvenu uslugu PERSONAL TOTAL HEALTH CARE MANAGERA.

Radi se o osobnim voditeljima koji prate pacijenta kroz cijeli proces liječenja uključujući i sve najvažnije faze rehabilitacije do potpunog oporavka i osposobljenosti za vraćanje svakodnevnim aktivnostima. Uz osobnog voditelja proces liječenja za svakog pacijenta postaje puno jednostavnije i  ugodnije iskustvo. Individualni pristup u liječenju i rehabilitaciji osigurava brz oporavak i učinkovito liječenje.  Zato jer se mi želimo potpuno ispravno posvetiti klijentu na način da se prvo upoznamo sa njegovim problemom, razotkrijemo uzroke bolesti/poremećaja, ponudimo rješenje i prilagodimo standardni školski program pojedincu. Prilagodba programa liječenja je potrebna zbog toga jer svaki čovjek ima svoju tjelesnu masu, visinu, dob i spol. Osim toga netko ima jedan zdravstveni problem uz onaj glavni problem za čije rješenje se javio, a drugi čovjek ima neke potpuno drukčije popratne zdravstvene poteškoće i probleme. To sve treba krajnje ozbiljno u potpunosti uzeti u obzir i na razmatranje. Često više problema ima zajednički uzrok i treba ih liječiti paralelno, na čvrstim temeljima jačanja svih funkcija organizma koje su neophodne za potpuno uspješno izlječenje.

Smatramo kako je individualni pristup pacijentu jedan od preduvjeta koji jamče izvrsnost i kvalitetu rada! Kako bi upoznali i prilagodili se njegovim potrebama, pacijentu pristupamo pojedinačno, uzimajući u obzir sve njegove potrebe i želje!

Kod nas se tegobe pacijenta ne promatraju kao zaseban problem nego se dijagnosticiraju, obrađuju i liječe u kontekstu cjelokupnog kako tjelesnog tako i psihičkog stanja pacijenta, koje ponekad može u današnjem užurbanom i stresnom stilu života biti uzrok određene simptomatologije. Mi smo tim koji usko surađuje, a povezuje nas znanje, iskustvo, posvećenost poslu i mladenačka energija i entuzijazam što svakodnevno primjenjujujemo u poslu.